Over ons

Onze persoonlijke aanpak staat voor één-op-één-benadering. Geen standaardverhaal, maar in plaats daarvan eerst nagaan wat de basiskennis van elektrische auto’s al is. Advanced Driving staat voor Veiligheid, Innovatie en Service

Wie zijn Advanced Driving?

Advanced Driving is opgericht door Ben Blom en Eddy Provoost. Beiden hebben ruime ervaring als rij-instructeur en zijn verantwoordelijk voor de rijopleiding van vele duizenden Nederlanders.

De laatste jaren hebben zij zich toegelegd op het nieuwe fenomeen van elektrisch rijden. Met hun team van instructeurs willen zij een antwoord geven op de uitdaging die elektrisch rijden met zich meebrengt – niet alleen voor de bestuurders, maar ook voor wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen, verzekeraars en autobedrijven.

Onze speerpunten zijn Veiligheid, Innovatie en Service.

 

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak staat voor één-op-één-benadering. Geen standaardverhaal, maar in plaats daarvan eerst nagaan wat de basiskennis van elektrische auto’s al is. Maar ook: wat is het rijpatroon van de bestuurders, hoe vaak zitten ze achter het stuur, waar gaan hun ritten naartoe, welke afstanden leggen ze af en van welke wegtypen maken ze daarbij gebruik?

Onze trainers hebben jarenlange ervaring met rij-instructie aan allerlei leeftijdsgroepen. Ze weten daardoor goed om te gaan met alle emoties rondom het rijden. Onze missie: rijdend Nederland op weg helpen naar een veilig en duurzaam autogebruik.

Kies voor Advanced Driving

Advanced Driving wil met persoonlijke trainingen rijdend Nederland op weg helpen naar een veilig en duurzaam autogebruik. Want geavanceerde auto’s verdienen getrainde bestuurders.

NEEM CONTACT OP