Advanced Driving is ook voor u

Niet alleen de bestuurder zelf heeft baat bij een beter begrip van de elektrische auto. Ook als autobedrijf, wagenparkbeheerder, verzekeraar of leasemaatschappij kunt u uw voordeel doen met de trainingen van Advanced Driving.

Autodealers

De automarkt staat onder druk. De tijd en de aandacht die de verkoper in de showroom aan de klant kan besteden, worden steeds belangrijker. Klanten worden steeds veeleisender. En dat terwijl elektrisch rijden echt anders is dan het rijden met een conventionele brandstofauto. Daarom hebben wij voor u een totaalpakket ontwikkeld: Advanced Driving Totaal.

Hebt u een elektrische auto verkocht? Wij doen de rest!
Als u kiest voor Advanced Driving Totaal, kiest u voor een compleet supportpakket voor de elektrische auto:

 • We doen de aflevering voor u, bij u op locatie of in overleg op een andere plek
 • We geven 2 tot 8 weken na aflevering onze After Delivery-training
 • We beantwoorden alle vragen van de klant over de besturing en bediening van de elektrische auto
 • Uw klant krijgt advies over laadpalen
 • Dankzij Advanced Driving krijgt uw klant korting op de autoverzekering
 • We zijn de schakel tussen uw bedrijf en de klant, bijvoorbeeld bij software-updates.

Meer verkooptijd voor uw verkopers
Met Advanced Driving Totaal ontlast u uw verkopers op de werkvloer. Zij hoeven daardoor niet meer met hun klant mee de auto in voor extra uitleg. Daardoor kunnen uw verkopers meer aandacht besteden aan het verkoopproces en meer klanten in de showroom helpen.

Met onze trainingen helpt u uw klanten op weg
Speciaal voor autobedrijven ontwikkelde Advanced Driving daarnaast drie persoonlijke trainingen, passend bij de drie stadia in uw verkoopproces.

 

Onze trainingen voor autodealers

Bedrijven

Advanced Driving: Uw Partner voor een Duurzaam Wagenpark
Bij Advanced Driving begrijpen we dat bedrijven niet alleen kosten willen besparen, maar ook hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Daarom bieden wij advies, begeleiding en trainingen op maat voor bedrijven die willen overstappen naar een duurzaam wagenpark. Door te kiezen voor een duurzaam wagenpark, kunt u als bedrijf niet alleen kosten besparen, maar ook belastingvoordelen genieten en uw reputatie verbeteren. Hieronder vindt u enkele belangrijke tips en adviezen om uw overstap naar een duurzaam wagenpark soepel te laten verlopen met de hulp van Advanced Driving.

We onderzoeken uw opties: Advanced Driving kan u helpen bij het onderzoeken van de verschillende soorten duurzame voertuigen op de markt, waaronder elektrische auto’s, hybride auto’s, waterstofauto’s en plug-in hybrides. Samen bepalen we welke optie het beste past bij uw bedrijf en uw specifieke behoeften.
We maken een plan: Voordat u overstapt naar een duurzaam wagenpark, is het belangrijk om een plan te maken. Advanced Driving helpt u bij het bepalen van welke voertuigen u nodig heeft, hoeveel voertuigen u nodig hebt en hoe u uw laadinfrastructuur gaat opzetten. Wij ontzorgen, door samen met u een goed doordacht plan te maken.
We trainen uw personeel: Het is belangrijk om uw personeel goed te trainen op het gebied van rijden met een duurzaam voertuig. Advanced Driving biedt trainingen op maat aan om uw personeel te leren hoe ze het voertuig moeten opladen, hoe ze de actieradius van het voertuig kunnen maximaliseren, en hoe ze regenererend kunnen rijden om de efficiëntie te verbeteren.
Overweeg leasing: Als u niet wilt investeren in het kopen van nieuwe voertuigen, kan Advanced Driving u helpen bij het overwegen van het leasen van duurzame voertuigen. Dit kan de financiële lasten voor uw bedrijf verminderen en uw flexibiliteit vergroten.
Advies laadinfrastructuur: Als u elektrische of plug-in hybride voertuigen aanschaft, moet u ervoor zorgen dat u een efficiënte laadinfrastructuur opzet. Advanced Driving helpt u bij het nadenken over de locaties van de oplaadpunten en zorgt ervoor dat u voldoende capaciteit hebt om uw voertuigen op te laden.

Bij Advanced Driving zijn we uw partner voor een duurzaam wagenpark. Door onze expertise en op maat gemaakte oplossingen kunt u de overstap soepel laten verlopen en uw doelen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparingen bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen.

 

Onze trainingen voor bedrijven

Verzekeraars

De maatschappelijke kosten van het autoverkeer nemen de laatste jaren weer toe. Het aantal ongevallen met ernstige afloop stijgt, terwijl ook de schadebedragen per auto toenemen. Momenteel kosten auto-ongevallen de Nederlandse samenleving jaarlijks 14 miljard euro (CBS, 2019). Linksom of rechtsom worden deze kosten afgewenteld op verzekeraars.

Onevenredig veel schade aan elektrische auto’s
Een belangrijke oorzaak van de toenemende materiële en maatschappelijke schade ligt in de snelle opkomst van de elektrische auto. Elektrische auto’s nemen momenteel een onevenredig groot aantal ongevallen voor hun rekening. Onderzoek van Panel Inzicht voor verzekeringsvergelijker Pricewise laat zien dat elektrische auto’s twee keer zo vaak schade rijden. Niet zo vreemd, want elektrische auto’s zijn veel sneller. Bovendien kennen ze allerlei nieuwe rij-ondersteunende systemen, maar bestuurders worden niet getraind in het gebruik.

Uitkeringen in schade, zorg en leven
De schade voor verzekeraars is groot, zeker nu het aantal elektrische auto’s rap toeneemt. Schadeherstel aan elektrische auto’s is veel kostbaarder: onderdelen zijn duurder en elektrische auto’s zijn eerder total loss. Daarnaast strekken de kosten zich verder uit dan de schade aan de auto’s zelf. Niet alleen de schadeverzekeraar heeft met oplopende uitkeringen te maken, ook de zorgverzekeraar en de levensverzekeraar.

Met trainingen neemt u de oorzaak weg bij de bron
Neem de oorzaak weg bij de bron en investeer daarom in trainingen voor uw verzekerden. U bespaart op uitkeringen en kunt uw premies op een concurrerend niveau houden. Tegelijk onderscheidt u zich door extra service aan uw verzekerden. Voor verzekeraars ontwikkelde Advanced Driving de volgende twee trainingen:

 

Onze trainingen voor verzekeraars

Leasemaatschappijen

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Daarom stimuleert de overheid elektrisch rijden. Het elektrische wagenpark groeit explosief: in december 2019 was de Tesla Model 3 met voorsprong de best verkochte auto van Nederland. Het leeuwendeel daarvan kwam in de lease.

Onevenredig veel schade aan elektrische auto’s
Tegelijk zien we dat elektrische auto’s momenteel bij een onevenredig groot aantal ongevallen betrokken zijn. Onderzoek van Panel Inzicht voor verzekeringsvergelijker Pricewise laat zien dat elektrische auto’s twee keer zo vaak schade rijden. Niet zo vreemd, want elektrische auto’s zijn veel sneller. Bovendien kennen ze allerlei nieuwe rij-ondersteunende systemen, maar bestuurders worden niet getraind in het gebruik.

Uitkeringen in schade, zorg en leven
De schade voor leasemaatschappijen is groot, zeker nu het aantal elektrische auto’s rap toeneemt. Schadeherstel aan elektrische auto’s is kostbaarder: onderdelen zijn duurder en elektrische auto’s zijn eerder total loss. Daarnaast strekken de kosten zich verder uit dan de schade aan de auto’s zelf. Uw helpdesk en back-office staan in toenemende mate onder druk door de meldingen, vragen en afhandeling rondom al deze ongevallen. Uw serviceniveau wordt daardoor bedreigd – of u moet extra servicemedewerkers inhuren.

Met trainingen neemt u de oorzaak weg bij de bron
Neem de oorzaak weg bij de bron en investeer in trainingen voor uw berijders. U neemt de druk op uw klantenservice en administratie weg en kunt uw leasetarieven op een concurrerend niveau houden. Tegelijk onderscheidt u zich door extra service aan uw klanten en berijders. Daarom hebben wij voor u een totaalpakket ontwikkeld: Total dealer concept.

Hebt u een elektrische auto geleverd? Wij doen de rest!
Als u kiest voor het Total Dealer Concept, kiest u voor een compleet supportpakket voor de elektrische auto:

 • We doen de aflevering voor u, bij u op locatie of in overleg op een andere plek
 • We geven 2 tot 8 weken na aflevering onze After Delivery-training
 • We beantwoorden alle vragen van de klant over de besturing en bediening van de elektrische auto
 • Uw klant krijgt advies over laadpalen
 • Dankzij Advanced Driving krijgt uw klant korting op de autoverzekering
 • We zijn de schakel tussen uw bedrijf en de klant, bijvoorbeeld bij software-updates.

Onze trainingen voor leasemaatschappijen

Kies voor Advanced Driving

Advanced Driving wil met persoonlijke trainingen rijdend Nederland op weg helpen naar een veilig en duurzaam autogebruik. Want geavanceerde auto’s verdienen getrainde bestuurders.

NEEM CONTACT OP